Şehit Ali Polat Anadolu Lisesi

WEB https://sehitalipolatal.meb.k12.tr
Adres : İbrahimli Mah 35053 nolu Sokak No2 Şehitkamil/GaziantepOkulumuz ibrahimli 2. bölgede kendi yeni binasındadır
VİZYON : Türk Milli eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda Atatürk ilkelerini yaşam değeri olarak benimseyen,öğrenmenin değerini bilen ve öğrendiklerini sorgulayan,bilim ve teknolojiyi yaşamına dahil eden toplumsal değerler ile evrensel değerleri sentezleyen bir kurum olmak.
MİSYON : Kendisi ve çevresiyle barışık,bilgili,becerili ve özgüveni yüksek, çağdaş bilgi toplumunun gereklerine sahip,önyargılardan uzak,analitik düşünebilen ve sorgulayabilen,değişime ve gelişime açık,geleceğe güvenle bakabilen, saygılı ve örnek öğrenciler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:20 15:30
Pansiyon : YOK
Servis :
Ulaşım : ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 6 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL- FUTBOL-FUTSAL VE MASA TENİSİ. AYRICA BİREYSEL SPORTİF BRANŞALARA ÖĞRENCİLERİMİZ KATILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları :